Facebook Twitter Rss

Arabalar 3 filmi izle full 1080p

arabalar 3 filmi izle

 

Arabalar 3 filmi izle 2017 1080p filmi


Not: Arabalar 3 filmi izlemek isteyenlere uyarı filmdeki ses sinema çeki türkçe line sestir. Görüntüsü ise ORIGINAL HDRip olarak çekilmiştir. Arabalar 3 filmi 4k film izle orjinal bluray ve orjinal türkçe dil sesi çıktığından tekrardan yenilecektir.

Arabalar: Bizi Yine Uçurmaya Geliyorlar

Disney Pixar’ın en sevilen kuşkusuz Arabalar (Cars) serisinin 3. devam filmi artık vizyona girmeyi hedefliyor. Arabalar 3 filmi izle 16 Haziran tarihinden sonra Şimşek McQueen 4k film izle hayranları için vizyona giriyor. Her insanda olduğu gibi herkeste olan araba hevesini bir tutku ile filme döken usta yönetmenlik koltuğunda Brian Fee yer alıyor.

95'lerin en güçlüsü Şimşek McQueen yeni nesil arabalarak göre pistlerde artık genç arabalar tarafından kenara itilerek sürekli olarak bozgunluğun üzüntüsü içerisinde iken 4k film izle birden bire kendisini toparlayarak ve azda olsa olan moralini kullanarak güçlenmesi gerektiğini ve daha hiçbirşeyin bitmiş olmadığını görerek yeni bir yapılanmanın içerisine girer. Arabalar 3 filmi izle filminde 95'lerin güçlü arabası tüm herkese gücünü gösterebileceğini anlar ve herşey Şimşek McQueen için yeniden başlar.

Cruz Ramirez'in yardımları sayesinde yeni numaralar ve yarışı kazanmak için planlarını inşa ederek pistlere dönmeye hazırlanırken Şimşek McQueen'in en büyük hedefi ise Piston kupasındaki büyük yarıştır.

Ters Yüz filminin ve Kayıp Balık Dori filminin yapımcılarından ortaya çıkan Arabalar 3 filmi izle olarak yapımını üstlendikleri 2017 yapımı filmi kesinlikle bu senenin arabalar 3 filmi izle animasyon türünde en çok akıllara gelen ve merak edilen filmi. Arabalar 3 full film izle Senaryosunu Brad Lewis, Dan Fogelman, John Lasseter Ben Queen gibi 4 usta yazarın kalemlerinin üstlendiği izleyicileri koltuğa sabitleyecek gibi duran bu muhteşem film 16 Haziran’da sinemalarda!

Sizlerde arabalar 3 filmi izle hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi bizlerle ve diğer herkes ile konu altından paylaşabilirsiniz.


 

Arabalar 3 Fragman

Yorum Gönder

 
Destek Linkler: Erotik Film izle | Erotik izle
Copyright © 2014. Film izle, Papatya Film izle, Erotik Film izle, Erotik izle

Tasarım: Papatya Film izle